Electrician Bucuresti sector
Electrician autorizat pentru sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti

Electrician sector 1 Bucuresti


Locuiti in zona sectorului 1 din Bucuresti si va confruntati cu probleme legate de electricitate sau cautati un electrician autorizat pentru realizarea unei lucrari electrice, ati ajuns la locul potrivit, deoarece acest serviciu de prestari servicii electrice la domiciliul clientului poate sa raspunda cerintelor dumneavoastra, deoarece echipa prestatoare este formata numai din electricieni autorizati ANRE.


Zonele unde actionam in sectorul 1 Bucuresti, se afla sub coordonarea directa a electricianului autorizat ANRE - Marius Serban, care poate fi contactat la cele 2 numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877.


Cele mai solicitate zone din acest sector sunt: Victoriei, Romana, Grivita, Pajura, Buzesti, 1 Mai...Electricianul de contact pentru sector 1, este Marius Serban, care poate actiona atat individual sau impreuna cu colegii sai electricieni autorizati pentru tratarea oricarei probleme electrice aparute si in zona :

Calea Floreasca

Calea Dorobanti

Piata 1 Mai

Piata Garii de Nord

Piata Sfintii Voievozi

Strada 16 Februarie

Popa Tatu

Gorunului

Harghita

Rucar

Jiului

Londra

Menuetului

Witing

Dobrogei

Ion Mihalache

Mincu Ion

Mezes

Mexic


Apelati cu incredere la serviciile acestui siteu electric, deoarece activeaza pe piata serviciilor de peste 10 ani si are un palmares bogat in recomandarile beneficiarilor acestui serviciu electric.

Echipa noastra este formata din personal autorizat care are competente, pentru a executa lucrari cu orice putere instalata tehnic realizabila si la o

tensiune electrica mai mica de 1 kv .

Solicitati acest serviciu numai daca problema dumneavoastra se afla situata dupa punctul de masurare a energiei electrice, adica dupa bornele contorului electric. Nu permiteti nimanui sa desigileze contorul electric, in afara de electricienii autorizati ai furnizorului de electricitate, deoarece deteriorarea acestuia constituie infractiune de furt.

Daca anomalia este prezenta la contorul electric apelati centrul de relatii cu publicul al furnizorului de electricitate al sectorului 1 la telefonul 021. 9291 , care are adresa in strada Braziliei nr. 2 - 4.


Vizualizare hart� m�rit�