Electrician Bucuresti sector
Electrician autorizat pentru sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti

Electrician sector 2 autorizat ANRE

Electrician autorizat ANRE din Bucuresti, este gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra in timp util, pentru probleme electrice la instalatia electrica sau pentru realizarea unor lucrari electrice.
Zona sectorului 2 din Bucuresti este deservita de echipe formate din electricieni autorizati, care pot acoperi urmatoarele locatii: Colentina, Stefan cel Mare, Mosilor, Obor, Lacul Tei, Teiul Doamnei, Doamna Ghica strada, Pache Protopopescu,  Ferdinand 1 Bulevard, Gara Obor, Bulevardul Dacia...

Lucrarile electrice efectuate sunt diverse: tablouri electrice automate, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, senzori, protectii , instalatii electrice noi, verificari ale instalatiei electrice actuale pentru o functionare optima si sigura.

Persoana de contact pentru zona sectorului 2, este electricianul autorizat ANRE - Marius Serban, activ in domeniul prestarilor de servicii electrice de peste 10 ani, poate fi contactat la cele 2 numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877, atat pentru programari de executare lucrari sau interventii electrice de urgenta.

Experienta profesionala acumulata in timp cat si recomandarile clientilor acestui serviciu, face ca serviciul electrician-sector.ro, sa dea dovada de seriozitate, promptitudine in tratarea oricarei probleme de natura electrica.

Interventia noastra la defectiunile instalatiilor interioare se face dupa o prealabila programare telefonica.

Nu permiteti accesul diferitilor meseriasi in remedierea defectiunilor electrice, deoarece va asumati responsabilitatea pentru eventualele accidente sau avarii electrice.

Daca defectiunea electrica este situata inainte de bornele contorului sau chiar la bornele acestuia, solicitati interventia echipelor ENEL , ce pot fi contactati la telefonul 0219291, sau facand o cerere la centrul de relatii cu clientii din sectorul 2, care are sediul in Bulevardul Dimitrie Pompei numarul 10A .

Dintre obligatiile ce va revin in calitate de consumator eligibil de electricitate, amintesc:
- sa pastreze intacte contorul de electricitate cat si sigiliile acestuia
- sa nu permita accesul persoanelor neautorizate sa intervina in instalatia furnizorului
- sa mentina starea tehnica a instalatiei electrice interioare in conformitate cu prescriptiile tehnice
- sa utilizeze aparataj omologat