Electrician Bucuresti sector
Electrician autorizat pentru sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti

Electrician sector 3 Bucuresti autorizat ANRE

Servicii electrice in zona sector 3 Bucuresti, realizate de catre electrician autorizat ANRE - Marius Serban, se adreseaza consumatorilor de energie electrica ai operatorului de electricitate ENEL.


Apeland la acest serviciu de prestari servicii la domiciliu veti avea certitudinea unor servicii de calitate, deoarece echipa colaboratoare este formata numai din profesionisti electricieni autorizati, care asi vor asuma intreaga cantitate profesionala acumulata in timp pentru realizarea de lucrari sau interventii electrice sigure si nu in ultimul rand de calitate tehnica.


Apelati unul din cele 2 numere de telefon - 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban, electrician ce acopera cu serviciile sale si zona sectorului 3: Balta Alba, Titan, Dristor, Grigorescu Nicolae, Liviu Rebreanu Bulevard, Campia Libertatii, Alba Iulia piata, Calarasi, Muncii, Basarabiei zona, Vitan zona MALL, Timpuri Noi, Unirii, zonele se extind practic pe tot teritoriul acestui sector.


Lucrarile cele mai uzuale solicitate sunt: inlocuirea tablourilor electrice, executarea de circuite electrice suplimentare, montarea de prize suplimentare, instalarea corpurilor de iluminat...


Interventiile electrice, se realizeaza la semnalarea defectului si o echipa formata din profesionisti se va deplasa in timp util pentru remedierea defectiunilor  aparute in instalatia interioara.


Atentie sporita se va acorda tratarii oricarei anomalii electrice si orice interventie asupra ei se va face numai de personal autorizat!


Relatiile cu clientii ENEL, din sector 3 se pot obtine  in Bulevardul Nicolae Grigorescu numarul 20, unde se afla de altfel si casieria.