Electrician Bucuresti sector
Electrician autorizat pentru sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti

Electrician Bucuresti sector 4

Electrician sector 4  -- Marius Serban - autorizat din Bucuresti, realizez pe raza sectorului 4, lucrari si interventii de maxima urgenta in cazul aparitiei unor defectiuni in instalatia electrica .


Sunt calificat in aceasta meserie si posed atat cunostiinte teoritice cat si practice, pentru a face fata tuturor problemelor ce pot aparea intr-o instalatie electrica.


Electricianul ce deserveste perimetrul sectorului 4 se poate deplasa in urmatoarele zone din acest sector: Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Oltenitei, Calea Vacaresti, Turnu Magurele, Giurgiului, Dimitrie Cantemir, Tineretului, Sincai, Metalurgiei, Emil Racovita, Berceni.


Apelati la cele 2 numere de telefon : 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban - electrician sector 4 .


Recomand ca orice interventie in instalatia electrica de consum sa se faca numai de catre personal autorizat si calificat, deoarece majoritatea accidentelor si incendiilor din locuinta sunt datorate curentului electric.


Poate sa para o lucrare simpla inlocuirea unei prize, dar in realitate aceasta operatiune implica un necesar de cunostiinte electrotehnice, cat si luarea unor masuri de protectia muncii. Montarea prizelor trebuie sa respecte si