Electrician Bucuresti sector
Electrician autorizat pentru sectoarele: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti

Electrician sector 6 Bucuresti autorizat ANRE


Electrician din Bucuresti, cu o vasta experienta in domeniul electric - Marius Serban, autorizat de catre ANRE, realizeaza pe raza sectorului 6, in toate zonele ce apartin acestui sector, impreuna cu formatii de lucru autorizate si calificate in prestari servicii la domiciliu, lucrari si interventii electrice.

Serviciul de prestari servicii electrice activeaza pe piata prestatorilor inca din anul 2006 si se mandreste numai cu calificative pozitive din partea clientilor care au apelat : 0766241681 sau 0727740877 , deoarece obiectivul principal care ma caracterizeaza este multumirea clientului.

Locatiile din sectorul 6 unde ne desfasuram activitatea electrica sunt: Iuliu Maniu, Lujerului, Militari , Ghencea, Gorjului, Uverturii, Cale Crangasi, Giulesti, Bdul Timisoara, Drumul Sarii, Plevnei, Brasov strada, zona Sibiu, Romancierilor, Drumul Taberei si zonele pot continua.

Orice lucrare electrica cat de simpla ar parea trebuie realizata numai de personal autorizat.

Dintre realizarile cu care ne mandrim amintesc: inlocuirea tablourilor electrice, prizelor, corpurilor de iluminat, intrerupatoarelor, realizarea de instalati electrice noi.
Informatii utile despre panoul electric le puteti urmari in siteul:

tablou electric.
Urmati intocmai instructiunile si prospecturile de livrare ale aparatelor electrice achizitionate, instalarea acestora trebuie sa respecte atat normele tehnice cat si cele de protectie a persoanelor.
Majoritatea incendiilor isi au originea din cauza improvizatiilor electrice si apelarii la serviciile unor persoane care nu sunt pregatite in domeniul electric, vezi cauza marelui incendiu de la Confort City - provocat de un scurtcircuit electric la un aparat electric.

Serviciul Call Center al ENEL, va sta la dispozitie zilnic la orice ora, pentru a semnala probleme legate de furnizarea energiei electrice in sectorul 6 la telefonul : 0219291.
Daca problema dumneavoastra este situata dupa contorul electric, apelati la serviciile noastra electrice in zona sectorului 6;si o echipa formata din electricieni autorizati se va deplasa la locatia dumneavoastra in timp util pentru remedierea acesteia im mod profesionist.

Urmati intodeauna sfaturile primite de la profesionisii in domeniul instalatiilor electrice, deoarece preventia poate inlatura urmarile nedorite ale curentului electric.
Urmati cateva sfaturi utile:
- Nu utilizati aparate electrice care au conductoare de alimentare uzate
- Nu amplasati perdele in apropirea spoturilor incandescente
- Nu amplasati prelungitoare sub covoare
- Nu amplasati vaze cu flori pe frigidere sau televizoare
- Nu apelati la electricieni care nu sunt autorizati

Promptitudinea, corectitudinea, amabilitatea, nediscriminarea clientilor, sunt cateva argumente care caracterizeaza acest serviciu de prestari servicii.