Daca locuiti in zona sectorului 1 din Bucuresti si sunteti in cautarea unui electrician autorizat pentru lucrari electrice sau interventii asupra instalatiilor electrice, aici gasiti electricianul potrivit pentru cerintele dumneavoastra.


 Persoana de contact pentru lucrari si depanari electrice in sectorul 1 este Serban Marius , ce poate fi contactat la numerele de telefon: 0727.740.877 sau 0727.740.877 .


Mijloacele de care dispun face posibila orice operatiune electrica autorizata in majoritatea zonelor din acest sector, cum ar fi: Piata 1 Mai, Calea Dorobantilor, Floreasca, Grivitei, Mihalache, Victoriei, Piata Romana, Sfintii Voievozi, Buzesti, Berzei, Pajura, Bucurestii Noi si lista poate continua, astfel apeland la serviciile mele, veti avea garantia unei operatiuni electrice realizate de un electrician calificat pentru prestari servicii la domiciliu.


Apelati atunci cand instalatia electrica nu functioneaza normal:

- intensitatea luminoasa a becurilor fluctueaza

- prizele electrice scot zgomote sau flame electrice

- aparatele electrocasnice nu functioneaza normal

- tabloul electric de sigurante miroase a plastic topit

- simtiti semne de electrocutie atunci cand atingeti partile metalice ale electrocasnicelor

- consumul de electricitate este anormal de mare


De asemenea serviciile mele vin in intampinarea dumneavoastra pentru lucrari mai mari sau mai mici asupra instalatie electrice interioare, cum ar fi:

- instalarea tablourilor electrice automate

- montarea prizelor sau intrerupatoarelor electrice

- montajul corpurilor de iluminat

- executarea de circuite electrice separate

- verificarea instalatiei


Daca aveti intrebari suplimentare sunati si veti primi informatiile electrice necesare din partea mea, fiind autorizat de catre ANRE si lucrez fie individual fie impreuna in parteneriat cu echipe formate din electricieni autorizati ce pot actiona in sector 1.


Tabloul electric al locuintei, reprezinta echipamentul fundamental al protectiei instalatiei electrice, in el sunt montate sigurante automate, protectii diferentiale, protectii la supratensiuni, indicatoare de prezenta tensiune, descarcatoare electrice.

Disjunctorul electric protejeaza impotriva scurtcircuitelor sau suprasarcinilor electrice.
alimentare_electrica_dubla_in_sectorul_1.jpg