Electrician sector 3 Dristor autorizat


Servicii electrice in zona sectorului 3 din Bucuresti, realizate de catre electrician autorizat Marius Serban, la domiciliul clientilor abonatii ENEL .

Dintre lucrarile electrice pe care le realizez enumar:

- tablouri electrice

- prize

- circuite electrice

- intrerupatoare

- lustre


 Prezenta mea in calitate de electrician in sectorul 3, in zonele: Unirii, Dristor, Titan, Baba Novac, Liviu Rebreanu, Nicolae Grigorescu, Pallady, 1 Decembrie, se face fie personal, fie impreuna cu echipe formate din electricieni autorizati ANRE, in functie de complexitatea lucrarii electrice.


Apeland la serviciile unui electrician autorizat ve-ti avea certitudinea unei lucrari electrice sigure.


Interventiile electrice autorizate pot fi programate telefonic la numarul de telefon 0727740877, pentru sectorul 3, iar pentru sectoarele: sector 1 -Victoriei, Romana, Mihalache, sector 2  Obor, Stefan cel Mare, Colentina, lacul Tei, sector 4   in zona Berceni, Tineretului, Vacaresti, Oltenitei, sector 5  - Rahova, Sebastian, 13 Septembrie, sector 6 - Militari, Ghencea , contactati 0766241681 , persoana de contact Marius Serban – electrician autorizat ANRE din Bucuresti  , cu o experienta vasta in domeniul electric si un palmares bogat de recomandari din partea clientilor care au apelat la serviciile sale.


Evitati utilizarea improvizatiilor electrice in instalatiile electrice si accesul lucratorilor neautorizati, deoarece efectele curentului electric pot fi extrem de nedorite.

Cel mai important echipament electric de protectie al unei instalatii electrice este tabloul electric de sigurante, care trebuie sa sesizeze si sa declanseze un defect electric. De aceea instalarea si revizia acestuia trebuie facuta numai de catre electricienii autorizati.separator_electric_mpr.jpg

0727 740 877