Elctrician autorizat sector


Electrician in zona sectorului 4 din Bucuresti, ce asigura lucrari si interventii electrice in instalatiile electrice ale abonatilor ENEL, in caz de deranjament electric in aval de contorul electric de masurare a energiei electrice. 


Daca locuiti in sectorul 4 si sunteti in cautarea unui electrician autorizat pentru diverse lucrari electrice casnice, ati ajuns la locul potrivit, deoarece experienta si mijloacele tehnice pe care le posed, face posibila executarea oricarei lucrari sau interventii electrice.


Asigur interventii electrice rapide in urmatoarele locatii din sectorul 4: Oltenitei, Giurgiului, Tineretului, Unirii, Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Sincai, Vacaresti, Berceni, atat personal sau impreuna cu echipe formate din electricieni autorizati.


Dintre lucrarile electrice pe care le realizez numar:

- tablouri electrice automate

- montajul prizelor

- montajul corpurilor de iluminat

- montajul protectiilor electrice

- interventii rapide


Pentru zona sectorului 4 , apelati: 0766241681, persoana de contact - electrician autorizat Marius Serban , prezent pe piata serviciilor electrice la domiciliu de peste 20 de ani.


Orice anomalie electrica , trebuie anuntata telefonic si un electrician autorizat se va deplasa in cel mai scurt timp posibil, la locatia dumneavoastra si va evalua situatia in cursul remedierii defectului de natura electrica.

IMG00354.jpg