Electrician din Bucuresti, impreuna cu echipe formate din electricieni autorizati, deservim zona sectorului 5, cu lucrari si interventii electrice in instalatiile electrice ce apartin abonatilor de energie electrica din zona Rahova, 13 Septembrie, Sebastian, Drumul Sarii, Soseaua Alexandriei, Ispirescu...


Electricienii colaboratori ce activeaza in sectorul 5, sunt autorizati de catre ANRE, ceea ce face ca apelarea la serviciile lor sa fie o alegere buna.

Persoana de contact pentru zona sectorului 5, este electricianul autorizat Marius Serban , ce poate fi contactat la telefon 0766241681 sau 0727740877 de luni pana duminica intre orele 06- 00 .


Asigur servicii de mentenanta electrica in sectorul 5 in urmatoarele zone: Rahova, Sebastian, 13 Septembrie, Soseaua Alexandriei, Drumul Sarii, Nasaud, Strada Novaci...


Cand trebuie sa apelati la un electrician autorizat? Atunci cand defectiunea electrica se afla in instalatia dumneavoastra electrica, cand sesizati miros de plastic topit sau zgomote anormale in zona tabloului electric de sigurante sau atunci cand nu aveti calificarea respectiva.


Locuiti in sectorul 5 si nu gasiti un electrician autorizat pentru interventii in instalatia dumneavoastra? Apelati 0727740877 si un electrician se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru remedierea problemei cu care va confruntati.


De asemenea trebuie sa va sesizati din timp si sa apelati numai la personal autorizat, atunci cand simtiti un miros de plastic topit sau zgomote anormale in zona tabloului electric, luminile becurilor fluctueaza, aparatura electrica se defecteaza destul de des fara o cauza bine definita.

Tabloul electric al locuintei dumneavoastra joaca un rol foarte important in protectia instalatiei electrice, de aceea periodic trebuie revizuit de catre un electrician autorizat, pentru a depista anomaliile aparute cu trecerea timpului.


Interventia electricianului in sectorul 5 se face in timpul cel mai scurt, de obicei 1 ora, de la primirea apelului la numarul de telefon 0727740877.

IMG00354.jpg

0727 740 877