Electrician Bucuresti autorizat sector 6


Electrician autorizat din Bucuresti, prezent in zona sectorului 6 in Drumul Taberei, Ghencea, Militari, Lujerului, Gorjului, Rasaritului, Apusului, Ghirlandei, Bulevardul Timisoara, cu lucrari si interventii autorizate asupra instalatiilor electrice , ce apartin abonatilor de electricitate ai ENEL.

Activitatea in sectorul 6 se desfasoara impreuna daca este cazul cu echipe formate din electricieni autorizati, in intervalul orar 06 - 00 de luni pana duminica.

Electricianul ce poate fi solicitat in sectorul 6, poate fi apelat la numerele de telefon: 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact Marius Serban.

Cand trebuie sa apelati la serviciile unui electrician autorizat? Atunci cand defectiunea dumneavoastra este situata in aval de aparatul de inregistrare a consumului electric.
Nu apelati la personal care nu este calificat in acest domeniu, deoarece efectele curentului electric, atunci cand nu se cunosc regulile de baza din electrotehnica, poate avea consecinte devastatoare pentru o locuinta sau persoane.

Dintre lucrarile electrice pe care le realizez enumar o parte:
- tablouri electrice automate
- prize
- montajul lustrelor
- verificari ale instalatiei electrice

Daca locuiti in sectorul 6 , nu ezitati sa apelati la serviciile mele electrice, deoarece experienta in acest domeniu isi spune cuvantul.
statia_electrica_%282%29.JPG